Ison harmitus on jo poissa, mistäs sitä tietää mistä jäi paitsi kun ei päässyt kokemaan lomaansa. Mutta silti en vieläkään takaa mitä tekisin jos törmäisin johonkin Finnairin lentoemoon. Sylkäisisinkö naamalle? Kuristaisinko? Vai lataisin nyrkillä niin kovaa kuin lähtee, sillä kiitos heidän lakkonsa jäi minilomani, hetken pako arjesta kokematta.

Niinhän siinä sitten kävi, että matkustamohenkilökunnan lakon takia vietin viime viikon viikonlopun kotona. Finnair - ja jäät illaksi kotiin. Perjantaina työpäivän jälkeen päätin riipaista kovan kännin, joka tosin jäi hieman tyngäksi. Vauhtiin päästyäni the ex alkoi tsättäilemään ja tovin päästä lupasi laittaa saunan tulille lieventämään harmitustani. Niinhän siinä sitten kävi, että päädyin viettämään iltaa hänen luokseen.

Saunoimme, juttelimme, nauroimme, muistelimme. Katsoimme toisiamme silmiin ja kuulin niitä sanoja mitä kaipaan. Läheisyyttä. Toisen ihoa. Kuinka hyvältä siinä tuntuukaan, pelottavan hyvältä. Toisen kosketus, miten se saa ihon väreilemään ja huokaus vain purkautuu suusta, vahingossa. Oih. Pelottavaa. Miten ihmeessä jollakin ihmisellä on sellainen vaikutus minuun? Mielenrauha, kun on toisen sylissä, tunne, ettei missään muualla ole paremmin.

Pisteetöntä seksiä, mutta ah, täydellistä. Ja niin kovin vastuuntunnotonta, muiden kanssa en suurinpiirtein päästä penistä metriä lähemmäksi ilman kondomia, mutta exän kanssa se vain on niin luonnollista, työntyä sisään ilman. Ja hämmentävää, kuinka hänkin on valmis ottamaan riskin, tällä(kään) kertaa ei menty apteekin kautta kotiin. Heh, ensi viikolla voikin alkaa jännittämään tapahtuiko jotain parhaaseen ovulaatioaikaan..

Joten lentolakon peruma loma ei harmittanut enää sillä sain viettää taianomaisen yön ja päivän uskomattoman ihmisen kanssa. Uskomaton myös siinä suhteessa miten voinkin olla näin uskomattoman kiinni siinä miehessä. En varmaan koskaan saa päästettyä irti, mutta en nyt ota siitä ongelmaa enää. Soittelimme vielä viikonlopun aikana pitkiä puheluita, mutta tulevasta ei puhuttu. Saattaa siis olla aina viimeinen kerta kun olemme yhteydessä tai näemme, mutta nautin niistä niin paljon, että otan sen riskin että satutan itseni uudestaan.

Toisaalta, minimoin riskiä elämällä, sillä, etten jää kotiin odottamaan. Ja eilen päädyinkin otollisiin pikkujouluihin, reilun 60 hengen porukkaan josta tunsin vain mimmikaverini. Kutsut lupailivat tuhmaa menoa, mutta aika latteaa loppupeleissä. Iltaan toi tosin hauskan säväyksen odottamaton yhteydenotto.

Kun hyppäsin alkuillasta taksiin suuntana pikkujoulut sain tekstiviestin Veeltä, johon tutustuin ystävieni Jiin & Jiin häissä. Suutelimme ja tanssimme elokuun tummenevassa illassa ja jatkoimme tekstiviestein seuraavat pari päivää. Tarkoitus oli tavata, mutta johonkin se jäi. Myöhemmin minulle selvisi, että Vee on avoliitossa, joten en suonut hänelle ajatustakaan enää sen jälkeen.

Mutta nyt, lähes neljän kuukauden jälkeen Vee kyselee kuulumisia. Vastasin olevani matkalla pikkujouluihin, josta ei mitään havaintoa miten ilta menee. Vee viestitteli pitkin iltaa ja lopulta ilmoitti ravintolan mihin heidän joukkonsa päätyi. Ja niinhän siinä kävi, että poistuin ei niin tuhmista pikkujouluista jatkoille samaiseen ravintolaan Veen kanssa.

Herrasmiehenä hän hoiti minut jonon ohi, maksoi sisään, tarjosi juomaa. Vei tanssimaan. Ilta muuttui erittäin mukavaksi ja mielenkiintoiseksi. Ja sanomattakin selvää, että seurasin häntä hänen hotellihuoneeseensa. Kundijoukko oli juhlansa kunniaksi varanneet huoneet hotellista välttääkseen taksijonot ja ehkä myös jonkun muun takia, Vee oli edelleen kovinkin avoliitossa, mutta silti varautunut kondomipaketilla.

Yöllä puhuimme aiheesta ja jostain mielenhäiriöstä johtuen yritin hieman moralisoida kundia - tai ainakin harkita vakavasti avoliiton purkamista. Miksi ihmeessä pysyä epätyydyttävässä suhteessa jos vielä tieten aina hakee muuta seuraa? Asiahan ei minulle kuulu, enkä yleensä olisi kiinnostunut aiheesta, mutta jotenkin yhteinen ystävämme Jii häiritsi ajatteluani. Koska Jii on niin mieletön ihminen enkä ikinä haluaisi vaarantaa ystävyyssuhdettamme, näin ehkä pienen vaaran siinä, että käyn panemassa hänen varattua kaveriaan. Mutta no, tilaisuus tekee varkaan ja pitihän siitä pisteet ottaa. Ihan normikännipano, tosin aika mukavankokoisella melalla mies oli varusteltu. Harkitsin poistumista yöllä, mutta uni vei voiton ja aamulla tajusin herääväni Veen vierestä hotellihuoneesta.

Jutustelimme ja heräilimme ja heräilihän siinä jotain muutakin. Seksiä vielä kerran, keskivertoista krapulapanoa. Sain vielä kyydin kotiin. Herrasmies. Vaikkei ehkä avovaimolleen.. Tiedä häntä kuulenko hänestä enää tai törmäämmekö, mutta jos näin käy niin voisi kait sitä uusia. Vaikkei näistä uusimisista saa pisteitä, mutta tokihan tämä ei ole pelkkää pisteidenkeräämistä. Tämä on elämää.

Ensi viikolla vielä asiakkaan joulubileet, sitten olisi tämän vuoden juhlat juhlittu. Odotuksen ovat korkealla, asiakas järjestää loistojuhlia ja jos viime vuodesta hieman oppineena hakeutuisin sinkkuseurueeseen niin saattaisi tanssittajina olla muitakin kuin ukkomiehiä. Paremmat mahdollisuudet saada sutinaa - vaikka nähtävästi ei tuo siviilisääty kovin paljon estä. Usko ihmisiin katoaa, voisiko kukaan olla vain ja ainoastaan minun kanssani..?

Loistoesimerkkinä vielä mainittakoon, että hra J laittoi tänään viestiä voisiko tulla tuomaan joulutervehdyksen. Toivotin hänet tervetulleeksi, mutta samalla mietin miten kiemurtelen seksistä ulos. Ei kiinnostanut yhtään. Sain ison kimpun tulppaaneja ja Godivan suklaarasian, hartiahierontaa, mutta jotain tilannetajua hra J:llä sentään, seksiä hän ei sitten vongannut. Lähtikin ihan pyytämättä, mutta kyseli haluaisinko musikaaliin hänen kanssaan. Lupauduin lähtemään, vaikkei kiinnostaisikaan, sillä villi veikkaus, sitä ei tule tapahtumaan. Kovin hän kertoi ikävöivänsä minua, mutta se ei liikuta pätkääkään. Pusu huulille sai ahdistumaan, joten eiköhän se kesän hyvä juttu ollut nyt tässä. Silloin se tuli juuri oikeaan aikaan, mutta keveys on kadonnut ja miehestä on tullut ärsytys. Onneksi tapaamisemme nähtävästi tapahtuvat aina vain harvemmin ja toivon hänen tajuavan, että kannattaisi tuhlata sitä energiaa vaimoonsa. Minuun se menee hukkaan.

Näillä eväillä siis uuteen viikkoon. Pitänee ensin lunastaa vippilippu liskodiskoon, mutta eiköhän sitä taas viikon puolivälissä pahat olot ole unohtuneet ja perjantaina muistakaan seurauksia mitä tapahtuu kun nauttii ah, lempijuomaani ilmaista alkoholia. Niin, sitähän voi päätyvä vaikka harrastamaan seksiä jonkun uuden ihmisen kanssa ;)