Mihin tämä aika katoaa? Jonnekin isoon mustaan aukkoon? Jonnekin kuitenkin, sillä huomaan taas viikon menneen. Ehkä se kertoo siitä, että sutinaa on - vaikkakin jotain muuta kuin seksiä. Elämää. Ei se pelkkää seksiä ole vaikka iso osa nyt ehkä kuitenkin, myönnettäköön..

Perjantaina vanha ystäväni X tuli istumaan iltaa luokseni. Olemme tunteneet yli puolet elämästäni vaikkakin välillä oli noin 9 vuoden tauko ettemme juuri vaihtaneet kuulumisia kuin kerran vuodessa. X oli aikaa ennen edellista elämääni - jos tätä samaa elämää voi jotenkin kategorisoida..?

Mittaavatko suhteet minkälaisen elämän elämme? Lasketaanko niillä aikaa? Jos edellinen suhteeni the eksän kanssa kuuluu niin sanottuun 'edelliseen elämääni', mitä on parisuhteeni ennen sitä? Menneisyyttä? Vai muinaishistoriaa? Heh, kuinka vanha sitä jo onkaan?! Takana kaksi avoliittoa ja aikaa vielä ennen niitäkin. Muinaishistoria, menneisyys ja edellinen elämä. Ja nyt nykyisyys tietenkin. Toki jos näitä määreitä käyttää se mittaa myös aikaa ja kertoo miten siihen suhtautuu kuten myös siihen, että joskus asiat ovat olleet toisin. Mutta kuten Lapinlahden Linnut laulavat, ennen oli ennen ja nyt on nyt, on tukka päästä lähtenyt.. Mitä vanhemmaksi tulee sen lyhyemmäksi hiustyylikin nähtävästi menee, että ihan asiaa pojat veisaavat. Eipä siinä entisessä kannata elää, se on mennyttä.

X tuli siis luokseni. Olemme nyt vuoden ajan pitäneet maailmanparannussessioita, jotka alkoivat tietenkin siitä, että päivitimme 9 vuoden tapahtumat, sitten erot, elämisen tuskat ja toki muutamat onnistumisetkin, toisinsanoen vedetään kalsarit ja jauhetaan paskaa. X oli tällä kertaa päättänyt lähteä taksilla, joten ei tarvinnut kytätä julkisen liikenteen aikataulua ja ehkä siitä syystä meillä meni varsin myöhään. Tai no, aikaiseen. Osasyynä oli se, että hra J keksi soittaa neljältä aamuyöstä kuinka hän kaipaa ja on niin rakastunut. Kuuntelimme tietenkin puhelua yhdessä ja nauroimme hra J:n kustannuksella.

Miten voi selittää niin hassuja asioita ja kertoa muka niin syvistä tunteista ja silti kuitenkaan ei pidä yhteyttä kuin kerran kuussa? Kyllä ihastuneena ihan vähän tiheämpään haluaisi olla yhteydessä, ainakin itse tuntuisi siltä. Mutta hra J:n ristihän on tietenkin hänen onneton avioliittonsa, mistä hän ei taida koskaan päätyä irti. No, minulle se on aivan sama ja suorastaan säikähtäisin jos hän eroaisi. Sillä minulla ei ole lainkaan haluja hänen suhteen muuhun kuin kalliisiin lahjoihin ja satunnaiseen seksiin. Jos siihen seksiinkään enää, torppasin hänen ehdotuksensa tulla sunnuntaina käymään luonani. Ei vain yhtään kiinnostanut. Olenko sairas kun ei tyydyttävä seksi kiinnosta? Sen sijaan lähdin laitattamaan itselleni elämäni ensimmäiset rakennekynnet LOL

Perjantaina vaihdoimme risteily-äMmän kansa vielä muutamat tekstarit ennen hänen lähtöään maailmalle. Viimeisin oli hämmentävä, jota puimme hetken aikaa X:n kanssa. äM kirjoitti, että on edelleen kiinnostunut mitä minulle tapahtuu elämässäni, että hän saattaneekin tulla jo vuodenvaihteessa takaisin ja että minun pitäisi ottaa tämä hänen lähtönsä kuin pitkänä lomana. WTF? Eikö hänen suunnitelmansa mennä maailmalle ja jäädä sinne nyt pidäkään? Ajatteleeko hän palata takaisin minun takiani? Naisen, jonka hän on nähnyt parina iltana risteilyllä ja sen jälkeen kahtena iltana? Oho, voiko näin edes ajatella?

Kirjoitin äMmälle viestin jonka bongasin silloin perjantaina Positiivareiden Ajatusten Aamiaisesta: "Ihminen matkustaa maailmalle etsiäkseen jotakin,
mitä hän tarvitsee ja palaa kotiin löytääkseen etsimänsä sieltä.-GM". Ehkä näin siis saattaisi olla. Jos hän lähti etsimään elämäänsä muualta, mutta jättikin sen tänne? No, joka tapauksessa, en aio ajatella tätä tarinaa sen kummemmin, katsoo sitten jos hän palaa jatkuisiko hyvinalkanut tarinamme vai missä olen itse silloin. Toki jos tähdet ovat oikeassa asennossa ja tämä on kirjoitettu kohtaloni kirjaan saattanee joku juttu lähteä liikkeelle.

Ja aikahan tuntuu kuluvan nopeasti, joten vuodenvaihde on kohta täällä. Mutta odottavan aika on hidas ja kundia, jonka olen tavannut muutaman kerran en aio odottaa. Lauantaina on bileet tiedossa, odotan nyt niitä ja ehkä saan viidennen pisteeni. Hitaasti, mutta varmasti niitäkin on tässä ajan mittaan kertynyt. Kokonaissaldohan tältä vuodelta on 24 kertaa seksiä 14 eri miehen kanssa, mutta haastetilastossa on vain viisi pistettä. Hmm, kuten Keke Armstrong niin ärsyttävästi televisiossa huutaa; pystyn parempaan.

Joka tapauksessa, pisteitä tai ei, kokemuksia tuntuu kertyvän roppakaupalla. Ja muistoja. Hassuja iltoja, tapahtumia, jotka katoavat ajan mustaan aukkoon uusien tullessa tilalle. Näinhän se menee. Ja jos tätä vauhtia aika kuluu niin kohta on taas kevät ja ystäväni aurinko alkaa taas paistamaan! Vaikka kuinka tekisi mieli mennä talviunille, vaipua horrokseen tämän jäätävän pimeyden välttääkseen, taitaa kuitenkin parempi olla hereillä ja katsoa kaikki sivut mitä kohtalon kirjassa osaltani on kirjoitettu :)