Tiedätkö sen hetken kun on nukkumaanmennessä painanut silmät kiinni ja on vielä hereillä, mutta vajoamassa uneen? Kun voi olla ihan missä maailmassa tahansa mihin mielikuvitus vain kykenee viemään? Ja varsinkin, kun mitkään työasiat tai arjen haasteet eivät pyöri mielessä. Se on yksi maailman hauskimmista hetkistä - jos orgasminsaantia ei lasketa.

Silloin voi haaveilla ihan mistä vain. Tapahtumista, ihmisistä, asioista. Yleensä kuvittelen kohtaamisia, onnistumisia, siitä kuinka minua rakastetaan. Ja toisinaan kuvittelen mieltäni parantaakseni pahoja asioita joillekin. Exälle. Ja enää ei tarvitse vain kuvitella, muahahahhahaaa. "En halua tulevaisuutta kanssasi, minulla on toinen nainen". Ei ole enää, ei onnistunut sekään suhde. Hahahahaaa. Vahingonilo paras ilo.

Tosin minullekin kait voinee nauraa. En onnistu minäkään. Viikko on mennyt kovin vauhdikkaasti erilaisissa tapahtumissa, mutta miesten suhteen aivan päin honkia. Kävin jopa lavatansseissakin katsomassa meininkiä, mutta se nyt on aivan väärä paikka saada sutinaa. Vaikka kuinka kaipaisinkin tanssitaitoista miestä, keski-ikä oli hieman liikaa, jotta sieltä olisi ketään viitsinytkään ajatella vievänsä sänkyynsä. Päädyin tanssimaan koko illan tanssikerhoni jäsenen Yyn kanssa, joka hänkin on yli viisikymppinen. Ja huaah, Yy on kyllä juuri sitä sarjaa, ettei kiinnosta lainkaan nähdä häntä ilman vaatteita, mutta pientä yritystä Yyllä oli päästä yöpalalle. Mitä otsassani lukee? Etsin möhömahaisia pappoja?

Lauantai oli sitten oikea pettymysten kasaantuma. Lähdin ystäväni Teen kanssa yökerhoon ykköset päällä puhtaasti tarkoituksena etsiä pisteitä projektiini. Tapasimme siellä Teen perjantaitreffikundin kavereineen ja yksi niistä kavereista olikin erittäin potentiaalinen. Hän aloitti flirtin hienosti ja varmaan reilut pari tuntia aika kuumaa menoa, kunnes hän sitten tanssilattialla heitti itseasiassa olevansa vähän varattu. Vähän varattu? Kiitos kovasti, sinne meni hyvää pokausaikaa, prkl.

Istahdin Teen luokse ja avautuessani tästä auervaarasta luokseni käveli toinen sellainen. Ehkä olen siis tämän kundin makuun, koska hän pokasi minut jo parisen kuukautta sitten. No, määrätietoisin askelin ja hymyillen hän käveli luokseni ja tervehdin häntä takaisin nimeltä. Hän hämmentyi mistä minä hänen nimensä tiedän ja naurahdin, että pantiin pari kuukautta sitten. Kundi otti tilanteen haltuun ja heitti mennäänkö sitten samointein ottamaan uusiksi niin totesin, että kiitos ei, vaikka sillä iso olikin ja kyllä seksi oli tyydyttävää, hieman häiritsi hänen jalkaansa jättämät bokserit.. Lisäksi vaikka minulla seksikumppaneita on riittänyt enkä todellakaan muista kaikkia, kyllä muistini sentään parin kuukauden päähän riittää..

Näistä kahdesta tapauksesta suivaantuneena lähdin metsästämään tanssilattialle. Ja sopiva uhri löytyi helposti ja homma lähti luistamaan hienosti. Yhteiset tanssiaskeleet löytyivät ja wuhuu, lopulta kundi otti tiukan otteen ja huulemmekin löysivät yhteiset askeleet. Ehdotin sitten siirtymistä mukavampiin olosuhteisiin missä jatkaa niin kundi totesi olevansa varattu. Toivotin hyvät illanjatkot ja onnellista parisuhdetta.

Siinä vaiheessa olin niin suivaantunut epäonniseen metsästysretkeeni, että poistuin ravintolasta. Löysin ystäväni Teen ja yhdessä lähdettiin taksijonoon. Tee on vetävännäköinen, hyvärunkoinen blondi, muttei hänelläkään sitten natsannut ja päivittelimme miten ihmeessä miesten löytäminen on tehty niin perkeleen vaikeaksi. Ehkä meitä ei sitten ole kait tarkoitettu jakamaan elämän atomeita parisuhteessa. Jossain lienee vikaa..? Koko maailmassa..?

Kotiin päästyäni katsoin puhelintani ja huomasin neljä missattua puhelua ja tekstiviestejä. Joku oli kaivannut, heha. Kyseessä oli tuttu parinsadan kilsan päästä, joka oli eksynyt katselemaan yöelämää täälläpäin maailmaa.  Soitin sitten hänelle takaisin ja lopputulos oli jatkot luonani. äM on mukava jamppa, mutta mikään ei kilkuta missään, ei minkäänlaista kipinää tai mielenkiintoa osaltani. Enkä ole kiinnostunut näkemään häntä ilman vaatteita. Huono lähtökohta siis millekään muualle. Nukuimme kyllä saman peiton alla, mutta hajuraolla.

Krapulapäivän makasimme sohvallani ja mietin kyllä hetken, pitäisikö tuosta ottaa piste, mutta ei, ei kannata sen takia aiheuttaa itsellensä ongelmia. Aika varmasti törmään häneen vielä jatkossakin niin ei kannata sotkea mukavaa kaveruutta seksillä, ei hänen kanssaan. Saattaisi olla, ettei seksi olisi pelkästään seksiä enkä todellakaan halua mitään kuvioita tai antaa ymmärtää, että olisi mahdollisuus johonkin. Niinpä röhnötimme television ääressä mukavia jutustellen. Menihän tämä krapula tässä näinkin, mukavassa seurassa.

Mukava ei miehessä riitä. Pitää olla muutakin, kipinää. Ja ensi viikko on taas täyteen buukattu, joten tulukset mukaan vaan.. Alkaa taas tuo ovulaatioaikakin lähestyä mikä tietää kiimaisia aikoja, eikä pelkkään dildoon tahtoisi tyytyä. Pienten takaiskujen jälkeen leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Ei vaan, isompi hymy huulille ja deitti-ilmoitus vakavaan harkitaan ;)