Närästää. Ihan oikeasti. Milloin sitä oppii syömään ja juomaan kohtuudella? Elämään kohtuudella? Nämä viimeiset kolme viikkoa ovat olleet sensellaista matalalentoa, että ihan huimaa kuinka paljon on päivittäin tapahtunut. Lehdetkin on jääneet lukematta ja villakoirafarmi kasvaa tasaiseen tahtiin. Miten paljon jää nytkin kirjoittamatta kun ei muistakaan kaikkea mitä on tapahtunut, ja silti kaikki tapahtumat pyörivät päässäni.

Yritin lopettaa suhdetta Eehen. Oikeasti siinä ei ole mitään järkeä. Mutta kuinka hemmetin hyvältä tuntuukin toisen ihailu, toisen piirittäminen, se, että on yhtäkkiä joku joka on oikeasti kiinnostunut ja välittää minusta. Hemmetin. Siksi olen ajautunut koko ajan syvemmälle suhteeseen - vaikken vielä missään suhteessa olekaan. Ainakaan myönnä. Mutta Een kanssa olemme tavanneet nyt yhtäkkiä enemmän kuin olen toivonutkaan.

Olemme käyneet viihteellä, olemme maanneet sohvallani. Olemme kesken työpäivän varastaneet aikaa halailulle ja suudelmille. Olemme jatkaneet tsättäilyä päivin ja illoin ja antaneet toisillemme lempinimiä. Kulkeneet kaupungilla käsi kädessä, ja, olemme tehneet jotain muutakin..

Pari viikkoa sitten oli kesäinen ulkoilmakonsertti, johon teimme treffit. Ja samalla paljastimme toisemme ystävälleni ja työkaverillimme Peelle. Kyllähän Pee tiesi jo asiasta, tottakai olin kertonut siitä, mutta nyt hän näki meidät yhdessä - ja kuittailee töissä nyt meitä kyyhkyläisiksi.. Tosin vain meidän kesken, sillä parempi ehkä pitää tämä vielä salassa. Ihana aurinkoinen sää ja Jenni Vartiainen sai hyvälle tuulelle ja ehkäpä Eessä olisi potentiaalia siis senkin suhteen, että hän viihtyi isossa tapahtumassa. Ehkä sittenkin saisin hänestä festariseuraakin, hyvä. Ilta päättyi kyytiin kotiovelle ja pussailuun, sitä olimmekin tehneet jo paljon.

Sähköä pussailussa oli kuitenkin jo muutakin, aikaisemmin viikolla olleet baarikierroksella joka päättyi luokseni. Yllättäen Ee ei lähtenytkään samalla taksikyydillä kotiin vaan pyysi päästä luokseni. Mikä jottei. Ehkä hän uskalsi tulla koska olin kipuilujeni takia paljastanut kärsiväni menkoista joten seksiä ei tarvitsisi pelätä. Tosin siinä maatessamme sohvallani hän riisui paitani ja omansa, jotta mahdollisimman paljon ihoa koskettaisi ja toki hänen kosketuksensa rinnallani sai säväreitä aikaiseksi, mutta en halunnut ensimmäistä kertaa sotkea kuukautisverellä joten halailuksi se jäi. Mutta taas yksi raja rikki.

Seuraavat tapaamiset kotonani oli rauhallisempia ja lähinnä vain halailua, mutta jossain takaraivossa tiesin ettei olla kaukana seuraavasta askeleesta. Ja maanantainahan tuo sitten otettiin. Mutta lasketaanko sitä näissä pisteissä? Meidän suhteessamme kyllä, mutta nyt on jäänyt määrittelemättä mistä kaikesta saa pisteitä?

Olin sunnuntaina lempiartistini James Bluntin keikalla. Hehkutin sitä niin ennen kuin jälkeenkin ja maanantaina kun Ee tuli luokseni oli luonnollista, että laitoin soimaan Jamesta. Makasimme sohvallani ja kuuntelimme, pussailimme ja juttelimme. Ee oli alunperin ehdottanut puistossa kävelyä, mutta jumiuduimme sohvalleni ja pari tuntia siinä maattuamme suudelmat alkoivat käydä kiihkeämmiksi ja raskaimmaksi, sellaisiksi millä on merkitystä, sanomaa, himoa. Ja kun Ee kaivautui paitani sisään, koski rintaani, tulkitsin sen merkiksi että nyt antaa mennä, nyt saa jotain muutakin.

Ee on kertonut hänellä olevan henkinen aita aika korkea seksin suhteen, siihen hän ei ole vielä valmis, mutta nyt aika näytti tulleen siihen pisteeseen. Riivin paidan hänen päältään hänen hyväillessä rintojani ja olin niin märkä, että tunnuin valuvani housujeni läpi. Kauaa siihen ei sitten mennytkään kun housutkin lähtivät ja ah, sain vihdoin tietää korreloiko suutelutaito suuseksitaitoja. Kyllä. Nautinnollista. Kun olin saanut osani siitä kaadoin Een selälleen ja aloin riisua hänen housujaan. Ee oli näyttänyt vapisevia käsiään, kertonut kuinka jännittää joten kysyin onko hän nyt varma. Ei ollut muttei hän kieltänytkään joten housut pois ja hommiin. Mutta ihmeellinen ihmismieli sai aikaan vain semiheijarin. Tai sitten olen todella surkea suihinottaja.

Hetkeä myöhemmin Ee nosti minut takaisin kasvojen tasalla ja pahoitteli ettei hommasta taidakaan nyt tulla mitään. Ettei vielä tainnutkaan olla se aika, hän ei ole valmis. Joten jäi vielä hämärän peittoon onko hän tyydyttävä tapaus, tai edes muodollisesti pätevä, sillä semiheijarista ei nyt kovinkaan voi päätellä minkälaisiin mittoihin hän kasvaa. Mutta jos tästä suuseksisessiosta nyt kuitenkin otetaan pisteet kotiin, onhan sekin seksiä. Ja varsinkin kun se nyt tapahtui täysin selvinpäin ja ilman vaatteita, arki-iltana päivänvalossa. Toivottavasti seuraava kerta menee hieman pidemmälle. Pitänee kokeilla jotain muuta musiikkia kuin James Bluntia..?

Jäätävän seksinhimon ajattelin sitten taltuttaa juhannusristeilyllä. Mikä loistava idea lähteä käymään Tukholmassa, kun kaikki kaverit ovat joka tapauksessa mökeillään perheittensä kesken. Tosin sinne Tukholmaan raahauduttu, nyt oli sen verran krapulaa ettei oikein tiennyt miten päin olisi ollut. Eikä ihme kun tuli juotua muistikin. Todella tervettä toimintaa taas ja harmittavaa sinällään, koska jos ei muista seksinhimon taltuttamisesta ei se himo katoa.

Tällä kertaa ei ollut italialaistenoreita liikkeellä, mutta törmäsimme ystäväni äNnän kanssa dubailaiseen liikemieheen. Hmmm, ihan varteenotettava, kyllä. Ja kun äN tapansa mukaisesti teki tuhkimot ja lähti puolenyön aikaan nukkumaan jatkoin iltaa tämän herrasmiehen kanssa. Ehkä olisi ollut hyvä kieltäytyä jostain niistä loppuyön drinkeistä, sillä aamulla heräsin hänen hytistään, näin parit käytetyt kumit mutten muista juuri mitään itse aktista. Mies oli kyllä kohtelias aamustakin ja saattoi minut hyttiini, joten ihan hyvä maku asiasta jäi. Ja mustelmat, herranisä miten rintani on imetty mustaksi ja käsivarresta on taidettu pitää kiinni astetta kovemmin. Sitä en tiedä mihin sääreni olen iskenyt, mutta mustelma on siinäkin. Hienoa.

Seuraavana iltana törmäsimme tähän liikemieheen taas uudestaan ja jokseenkin vahingosta viisastuneena otin maltillisemmin. Joten kun taas päädyin hänen hyttiinsä muistan seksin nyt kokonaan ja juuh, aika rajut otteet. Eikä loppupeleissä nyt niin maatajärisyttävän hyvää, mutta sain osani. Ja nyt ainakin voi sen pisteenkin siitä sitten laskea. Tällä kertaa jätin hänet nukkumaan ja lähdin omatoimisesti hytistä, mutta hänellä on numeroni. Jos vaikka hän nyt seuraavalla työmatkallaan tarvitsee paikallisopasta..

Tosin täytynee katsoa missä vaiheessa suhteeni Eehen silloin on. Niin kauan kun hän on naimisissa minulla on täysi oikeus mennä ja tehdä mitä lystään, panna vaikka kaikkea mikä liikkuu eikä hänellä ole siihen mitään sanomista. Tiedä vaikka törmäisin johonkin oikeasti potentiaaliseen ja lipsahtaisin Een käsistä. Sitähän hän pelkääkin. Kun tänään sain iltapäivällä vähän aivotoimintaa avasin koneen ja ihme, Ee oli tsätissä aktiivisena. Heti hänen huomattuaan, että tulin linjoille hän aloitti keskustelun - muttei kysynyt mistään sutinasta. Tuskin kysyykään, ei hän varmaankaan halua kuulla - enkä minä kertoa. Kerroin kyllä kaikenlaista muuta matkasta, mutta yölliset seikkailuni jää itselleni. What happens on the boat stays on the boat. Mutta hän taisi odottaa minua, kuullakseen heti kuulumiset.

Ihanaa, että huomenna on suloinen sunnuntai ja saa nukkua liian pitkään. Univelka on kuitattava, että jaksaa taas töissäkin. Vielä pari viikkoa niin Ee jää lomalle, joten saa nähdä miten suhde siitä kehittyy kun emme näe enää päivittäin edes töissä. Ottaakohan hän jostain tilaisuudet nähdä minua? Varmasti. Ehkä myös hän pääsee loikkaamaan sen henkisen aitansa yli ja saisin häneltä seksiä. Voisin sen kuvitella olevan parempaa kuin dubailaiselta, mutta sitä ennen täytynee antaa mustelmien parantua ;)